Τέξας: Εβγαλε την 3χρονη κόρη του έξω από το σπίτι για να την τιμωρήσει και αυτή εξαφανίστηκε! - iefimerida.gr

Τέξας: Εβγαλε την 3χρονη κόρη του έξω από το σπίτι για να την τιμωρήσει και αυτή εξαφανίστηκε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγωνιώδεις προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσουν ένα κοριτσάκι τριών ετών που εξαφανίστηκε όταν ο πατέρας του το άφησε μόνο του έξω από το σπίτι επειδή δεν έπινε το γάλα του καταβάλλουν οι αρχές του Τέξας.

Ο πατέρας έβγαλε το κοριτσάκι έξω από το σπίτι και το άφησε σε ένα δέντρο στην αυλή, στις 3 το βράδυ του Σαββάτο. Όταν γύρισε 15 λεπτά αργότερα, το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί. Ο ίδιος όμως ανέφερε την εξαφάνισή της 5 ώρες αργότερα και όταν η αστυνομικοί κατέφθασαν στο σπίτι του είπε ότι είδε κογιότ στο δρομάκι πίσω από την οικία του, εκεί δηλαδή που είχε δει την τελευταία φορά την μικρή. Πίσω από το σπίτι της οικογένειας υπάρχουν επίσης σιδηροδρομικές γραμμές.

Οι αρχές από την πλευρά τους συνέλαβαν το Σάββατο τον πατέρα της μικρής με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της έκθεσης σε κίνδυνο, ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

«Γιατί η τελευταία θέαση (της μικρής) έγινε στις 3 μ.μ. και οι γονείς δεν μας τηλεφώνησαν μέχρι τις 8 π.μ., αυτό είναι το ερώτημα που θέλουμε να απαντήσουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

Η οικογένεια είχε υιοθετήσει την τρίχρονη από ένα ορφανοτροφείο της Ινδίας πριν δύο σχεδόν χρόνια, ενώ η οι υπηρεσίες του Τέξας μετά την εξαφάνισή της απομάκρυναν από το σπίτι και την 4χρονη αδερφή της. Οι δύο γονείς έχουν ένα ακόμα κοριτσάκι, βιολογικό τους παιδί, που είναι μόλις 4 ετών.

Πλέον, τις προσπάθειες των τοπικών αρχών να εντοπίσουν την 3χρονη ενισχύει και το FBI.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέξας τρίχρονη εξαφάνιση τιμωρία γάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ