Ολα όσα έγιναν στο Nomads: Τα νεύρα κρόσσια των σελέμπριτι -Από τη βίλα στην παραλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολα όσα έγιναν στο Nomads: Τα νεύρα κρόσσια των σελέμπριτι -Από τη βίλα στην παραλία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το αγώνισμα Επικράτειας αγωνίστηκαν οι τρεις ομάδες του Nomads, με την ομάδα της Φωτιάς, της Ζούγκλας και του Ωκεανού να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το αγώνισμα θα καθόρισε που θα μείνουν οι ομάδες (στην βίλα, στο χωριό ή στη ζούγκλα) κι γι΄αυτό η ομάδα της Ζούγκλας, η οποία πέρασε ήδη μία εβδομάδα στην παραλία έβαλε τα δυνατά της και κατάφερε τελικά να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει.

Βέβαια δεν έλειψαν οι εντάσεις κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, καθώς η ομάδα της Ζούγκλας συνεργάστηκε με αυτή του Ωκεανού έτσι ώστε να διώξουν τους «κόκκινους» από την βίλα.

Η ομάδα της Φωτιάς διαμαρτυρήθηκε έντονα στους συμπαίχτες και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς ουσιαστικά έπαιζαν δύο εναντίον τεσσάρων.

Εν τέλει, η ανατροπή έγινε, καθώς στο δεύτερο γύρο του παιχνιδιού, η ομάδα της Ζούγκλας νίκησε την ομάδα των Ωκεανών, με αποτέλεσμα οι πρώτοι να πάνε στην βίλα και οι δεύτεροι να παραμείνουν στον νησί. Επίσης, η ομάδα της φωτιάς, θα πρέπει τώρα να προσαρμοστεί στο νέο της σπίτι, καθώς από την πολυτελή βίλα, θα βρεθούν στην παραλία.

Από το αποτέλεσμα έξω- φρενών έγιναν ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης και ο Γιώργος Μαυρίδης, οι οποίοι μίλησαν για την συνεργασία των αντίπαλων ομάδων.

«Είμαι αρκετά τσαντισμένος, φορτισμένος, ειδικά με την ομάδα της Ζούγκλας διότι αισθανόμουν ότι, οκ συνεργάστηκαν με την ομάδα των Ωκεανών, αλλά αισθανόμουν ένα μένος για την ομάδα μας, μια λύσσα, μια μανία, σαν να τους κάναμε κάτι πολύ κακό πριν και αποφάσισαν να εκδικηθούν με αυτόν τον τρόπο», είπε ο Μάνος Πίντζης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, από την πλευρά του, είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ήθελα να φάω τα ξύλα, δεν το πίστευα αυτό το πράγμα, ότι δεν μπορούσα να μπω να αγωνιστώ. Όταν αντιληφθήκαμε ότι απλά μοιράζουν πάσες μεταξύ τους ένιωσα σαν να με βιάζουν και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

Τα πράγματα πάντως δεν πήγαν καλά ούτε και για την ομάδα των «Ωκεανών» καθώς εκτός ότι θα περάσουν ακόμη μία εβδομάδα στο ψαροχώρι, οι «γαλάζιοι» είδαν κι έναν συμπαίχτη τους να τραυματίζεται την ώρα του αγωνίσματος.

Συγκεκριμένα, ένα στραβοπάτημα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε ως αποτέλεσμα, ο ίδιος να πέσει κάτω στο χώμα και να ουρλιάζει από τον πόνο. Ο ίδιος δεν άντεξε τον πόνο και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε αν θα μπορέσει να συνεχίσει γενικά.

Πέραν του αγωνίσματος, το επεισόδιο της Δευτέρας είχε κι άλλα απρόοπτα, καθώς η Εύη Ιωαννίδου (η παίχτρια της Ζούγκλας που αποχώρησε) άφησε ένα γράμμα στον Γιώργο Μαυρίδη πριν αποχωρήσει από το νησί.

Όπως ανέφερε ο tatto artist, οι δυο τους γνωρίζονται απ΄έξω και γι΄αυτό η ίδια θέλησε να του αφήσει ένα γράμμα.

«Το γράμμα που έλαβα πριν λίγο ήταν από την Εύη, μου έγραψε κάτι πολύ προσωπικό. Είναι πολλές φορές που χρειάζεσαι έναν άνθρωπο να σου πει κάτι για να κάνεις ένα βήμα παραπάνω, να σε ανεβάσει ψυχολογικά και να πεις “ναι ρε φίλε”», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Όσον αφορά την ομάδα του Ζούγκλας, εκείνη που φαίνεται να χάρηκε πιο πολύ την νίκη, είναι φυσικά η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία τριγυρνούσε στο σπίτι φορώντας μόνο την... πετσέτα της.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι τρεις ομάδες θα παλέψουν για την πολυπόθητη ασυλία. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, η χαμένη ομάδα θα ψηφίσει δύο παίκτες για αποχώρηση, ενώ οι άλλες δύο θα μονομαχήσουν ξανά την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads ριάλιτι παίχτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ