Πρωτοετής φοιτητής σκότωσε αστυνομικό σε πανεπιστήμιο του Τέξας - iefimerida.gr

Πρωτοετής φοιτητής σκότωσε αστυνομικό σε πανεπιστήμιο του Τέξας

Μετά τη δολοφονία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν 19χρονο φοιτητή συνέλαβαν οι αρχές του Τέξας, με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και σκότωσε έναν αστυνομικό στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο στο Λούμποκ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 19χρονος Χόλις Α. Ντάνιελς πυροβόλησε τον αστυνομικό στο κεφάλι.

Λίγες ώρες νωρίτερα, αστυνομικοί είχαν ερευνήσει το δωμάτιό του στην φοιτητική εστία και είχαν βρει ναρκωτικά.

Πρωτοετής φοιτητής σκότωσε αστυνομικό σε πανεπιστήμιο του Τέξας | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Ντάνιελς (φωτογραφία) ήταν γνωστός στην αστυνομία του πανεπιστημίου, και είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών.

Μόλις ο φοιτητής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται στο χώρο του πανεπιστημίου. Κάποια στιγμή, έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε θανάσιμα έναν αστυνομικό ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

Στο πανεπιστήμιο επικράτησε πανικός. Οι αρχές διέταξαν όλους τους φοιτητές να παραμείνουν στα δωμάτιά τους ή να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο, μέχρι τη στιγμή που ο δράστης ακινητοποιήθηκε.

Πέρυσι, η πολιτεία του Τέξας είχε περάσει νόμο σύμφωνα με τον οποίο οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να φέρουν όπλα στα πανεπιστήμια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ