Star Wars 8: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του The Last Jedi [βίντεο] - iefimerida.gr

Star Wars 8: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του The Last Jedi [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από μήνες αναμονής το νέο τρέιλερ για το Star Wars: The Last Jedi κυκλοφόρησε με την LucasFilm να δίνει στους φαν του αμερικανικού franchise μία εκτενέστερη εικόνα της όγδοης ταινίας.

Στο τρέιλερ εμφανίζονται ορισμένοι από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, όπως η Ρέι (Daisy Ridley) και ο Φιν (John Boyega), αλλά και ο Λουκ Σκάιγουόκερ (Mark Hamill) ο οποίος φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στην ταινία.

Σε σκηνοθεσία Rian Johnson, το όγδοο επεισόδιο αποτελεί τη συνέχεια του κορυφαίου The Force Awakens του JJ Abrams που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015.

Στην ταινία θα δούμε επίσης και τους Adam Driver, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels και Gwendoline Christie, αλλά και τους Kelly Marie Tran, Laura Dern και enicio Del Toro που θα παίξει τον ρόλο του κακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Star Wars: The Last Jedi είναι η τελευταία εμφάνιση στης Carrie Fisher στον ρόλο της αγαπημένης Λέια Οργκάνα.

Star Wars 8: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του The Last Jedi [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Star Wars: The Last Jedi τρέιλερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ