21χρονη έπαιζε παιχνίδια για 24 ώρες στο κινητό και τελικά τυφλώθηκε - iefimerida.gr

21χρονη έπαιζε παιχνίδια για 24 ώρες στο κινητό και τελικά τυφλώθηκε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 21χρονη κοπέλα από την Κίνα έπαιζε 24 ώρες σερί παιχνίδια στο κινητό της με αποτέλεσμα να μείνει τυφλή από το ένα της μάτι.

Η άτυχη κοπέλα, παραδέχεται πως αφιέρωνε πολλά βράδια παίζοντας απερίσπαστη παιχνίδια στο κινητό της με τα μάτια της να μην ξεκολλάνε από την οθόνη καθώς αυτή η δραστηριότητα αποτελούσε το μοναδικό της χόμπι.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η κοπέλα σηκωνόταν στις 06:30 το πρωί και έπειτα από ένα σύντομο περίπατο γυρνούσε στο σπίτι και έπαιζε. Το ίδιο πράγμα εξακολουθούσε να κάνει «χωρίς ανάσα» μέχρι το μεσημέρι, μέχρι που έπεφτε για ύπνο στις 02:00 τα ξημερώματα, για να ξυπνήσει και να μπει στην ίδια λούπα.

«Γου Ξιαοτζίνγκ», είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε η χρήστρια, ενώ εξομολογείται πως έχανε την όρασή της με σταδιακό τρόπο, ύστερα από ένα μαραθώνιο παιχνιδιού. Η όραση της λιγόστευε σιγά σιγά και όταν χάθηκε εντελώς, ήταν η στιγμή που ανησύχησε αρκετά ώστε να πάει στο νοσοκομείο για να μάθει τι συμβαίνει.

Οι γιατροί εκεί την ενημέρωσαν πως δυστυχώς το μάτι της είναι σχεδόν αδύνατο πια να διασωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ