Αθερίδης: Ετσι κατάφερα να νικήσω το μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα [εικόνα] - iefimerida.gr

Αθερίδης: Ετσι κατάφερα να νικήσω το μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις δυσκολίες που πέρασε της ζωή του, τους ανθρώπους-σταθμούς αλλά και τη σχέση του με τον Θεό αλλά και πως τον βοήθησε να ξεπεράσει πολλά πράγματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που δημιούργησε με το Θεό και στο πως τελικά κατάφερε να επιλέξει το σωστό δρόμο και να ξεπεράσει πολλά προβλήματα που του ανέκυπταν μπροστά του. Μέσα σε αυτά και μια περιπέτεια με την υγεία του.

Δυστυχώς για εκείνον τα προβλήματα άρχισαν από την εφηβεία καθώς αντιμετώπιζε κρίσεις πανικού, ωστόσο κατάφερνε να τις ξεπερνά.

«Απέφυγα να επισκεφτώ κάποιον ψυχίατρο και να πάρω φάρμακα. Ξέρετε, βασανίστηκα και δεν έχει τελειώσει αυτό! Κάθε άνθρωπος διαθέτει μια πνοή, είναι φτιαγμένος με κάποιον τρόπο και δεν αλλάζει αυτό το πράγμα. Ο αγώνας είναι διαρκής και δίνεις εξετάσεις! Με εμένα συμβαίνει το εξής περίεργο: Οταν είμαι πολύ χάλια, κλείνομαι στον εαυτό μου. Ο φόβος δεν σε αφήνει να αγαπάς, εκείνη την ώρα δεν λειτουργεί τίποτα. Αλλά όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε μια μεσαία έως καλή κατάσταση, τότε πλημμυρίζει ο Θεός μέσα μου! Τότε τα βλέπω τα πράγματα μέσα από τη θεϊκή πνοή Του! Η πίστη μου στον Θεό λειτουργεί καλύτερα όταν είμαι χαλαρός και όταν τα βλέπω σύμφωνα πάντα με τη σοφία που Αυτός τα εποίησε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Θοδωρής Αθερίδης στη συνέντευξή του αναφέρεται και στην Γεωργία Αποστόλου που όπως είπε όταν τη γνώρισα ήταν εκείνη που τον βοήθησε να πάρει τη στροφή προς το Θεό και αυτό που εκείνος αναζητούσε.

Αθερίδης: Ετσι κατάφερα να νικήσω το μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Η αγαπημένη μου φίλη, η Γεωργία Αποστόλου, εξαιρετική ηθοποιός την οποία δυστυχώς έχω χάσει, όταν τη γνώρισα, ήταν άνθρωπος του Θεού. Και αυτή ήταν που με έφερε σε επαφή με τον πνευματικό μου. Είχε πάρα πολύ δυνατή πίστη και μακάρι να ήμουν κι εγώ σε θέματα πίστης όπως αυτή», υποστήριξε ο ηθοποιός.

Φυσικά, τέλος, αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε και είχε τη χαρά μέσα από αυτό να βγει νικητής. «Δέχτηκα μεγάλη βοήθεια από τον Θεό στην αντιμετώπιση του προβλήματος που είχα με τον αλκοολισμό! Στο πρόγραμμα με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς -όπου πήγαινα για έξι μήνες- υπάρχει εκεί μέσα η «προσευχή της γαλήνης». Με αυτή ζητάμε από τον Θεό να μας δώσει δύναμη και κουράγιο. Με τη βοήθεια της «προσευχής της γαλήνης» αλλά και τη δική μου προσωπική προσευχή στον Θεό από τον Σεπτέμβριο του 1999 έως σήμερα έχω παραμείνει καθαρός και νηφάλιος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θοδωρής Αθερίδης Υγεία συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ