H Σακίρα δέχτηκε επίθεση από...θαλάσσιο ελέφαντα - iefimerida.gr

H Σακίρα δέχτηκε επίθεση από...θαλάσσιο ελέφαντα

Σακίρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από θαλάσσιο ελέφαντα δέχτηκε η Κολομβιανή ποπ σταρ Σακίρα, όταν, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε ζωολογικό κήπο στο Κέιπ Τάουν, πλησίασε περισσότερο από όσο έπρεπε το συμπαθέστατο θηλαστικό.

Σύμφωνα με τα όσα ή ίδια έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook, «πλησίασα αυτά τα πολύ χαριτωμένα ζώα περισσότερο από τους άλλους τουρίστες. Κατέβηκα μέχρι τα βράχια για να τα φωτογραφίσω από κοντά. Ξαφνικά, ένα από αυτά πετάχτηκε από το νερό, με κοίταξε στα μάτια, και προσπάθησε να με δαγκώσει. Όλοι -κι εγώ μαζί- άρχισαν να στριγγλίζουν. Παρέλυσα από τον φόβο και δεν μπορούσα να κουνηθώ».

Η 35χρονη τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι «νομίζω ότι η αντανάκλαση του BlackBerry στο νερό το έκανε να νομίζει ότι πρόκειται για ψάρι», ενώ είπε ακόμα ότι από τη δύσκολη θέση την έβγαλε ο αδερφός της, ο « Σούπερ Τόνι» - όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια – χάρη στον οποίο το μόνο που έπαθε από την επίθεση είναι κάποιες μικρές εκδορές στα χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ