Η Μέριλ Στριπ τα «βάζει» με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν -«Είναι αισχρός» - iefimerida.gr

Η Μέριλ Στριπ τα «βάζει» με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν -«Είναι αισχρός»

Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αισχρή» χαρακτήρισε την πράξη του παραγωγού της ταινίας «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, που κατηγορείται πως παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες, η Μέριλ Στριπ.

Η οσκαρική ηθοποιός κάλεσε, παράλληλα, τις γυναίκες να μιλάνε αν πέφτουν θύματα παρενόχλησης και χαρακτήρισε ηρωίδες όσες το κάνουν.

«Τα αισχρά νέα για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν σόκαραν όλους εμάς που εργαζόμασταν μαζί του και τον υποστήριζαν. Οι ατρόμητες γυναίκες που ύψωσαν τις φωνές τους για να αποκαλύψουν την κακοποίηση είναι ηρωίδες.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Κανείς δεν γνώριζε. Ο Χάρβεϊ υποστήριζε θερμά τη δουλειά. Δεν γνώριζα τις οικονομικές του συμφωνίες με ηθοποιούς και συναδέλφους. Δεν ήξερα για τις συναντήσεις του σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στην τουαλέτα ή τις άλλες ακατάλληλες, καταναγκαστικές του πράξεις».

Η παρέμβαση της Μέριλ Στριπ ήρθε λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις των New York Times για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν με ηθοποιούς να καταγγέλλουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παραγωγό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ