Ολυμπιακός: Ανανέωσε με Μιλουτίνοφ μέχρι το 2020 - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Ανανέωσε με Μιλουτίνοφ μέχρι το 2020

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εδεσε» τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με τον Σέρβο σέντερ, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2020.

Στον 23χρονο σέντερ έγινε αύξηση των ετησίων αποδοχών του, ενώ παράλληλα έγινε και μία αύξηση στο buy out του για το ΝΒΑ, που θα είναι λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Μιλουτίνοφ ανήκει από το 2015 στον Ολυμπιακό, ενώ την ίδια χρονιά είχε επιλεγεί στο νούμερο «26» του ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι από τότε παρακολουθούν πολύ στενά την πρόοδό του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ έως το καλοκαίρι του 2020».

«Νιώθω πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Νιώθω μεγάλη τιμή. Τώρα θα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», δήλωσε στο www.olympiacosbc.gr ο Σέρβος σέντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μιλουτινοφ Ολυμπιακός ανανέωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ