Η «Κρυφή Ομορφιά» του Γουίλ Σμιθ στη Nova [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η «Κρυφή Ομορφιά» του Γουίλ Σμιθ στη Nova [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κοινωνική ταινία «Κρυφή Ομορφιά», με πρωταγωνιστή τον πολυβραβευμένο Γουίλ Σμιθ, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 22:00.

Η ταινία «Collateral Beauty» περιγράφει τη ζωή του Χάουαρντ, ενός επιτυχημένου διαφημιστή στην Νέα Υόρκη, ο οποίος βιώνει μια βαθιά, προσωπική τραγωδία και αποσύρεται από την καθημερινή του ζωή.

Η «Κρυφή Ομορφιά» του Γουίλ Σμιθ στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Έτσι οι συνάδελφοι και οι φίλοι του καταστρώνουν ένα δραστικό σχέδιο για να τον αναγκάσουν να αντιμετωπίσει τη θλίψη του, με έναν παράδοξο, αλλά βαθιά ανθρώπινο τρόπο.

Η «Κρυφή Ομορφιά» του Γουίλ Σμιθ στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο Χάουαρντ, όμως, αναζητεί απαντήσεις στο σύμπαν, γράφοντας γράμματα στην Αγάπη, στο Χρόνο και στο Θάνατο. Οι σκέψεις του θα φέρουν απροσδόκητες, για τον ίδιο, απαντήσεις και θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως κάποιες σταθερές συνδέονται με τις ζωές όλων, και πως ακόμη και η πιο βαθιά απώλεια, μπορεί να αποκαλύψει στιγμές με νόημα και ομορφιά.

Η «Κρυφή Ομορφιά» του Γουίλ Σμιθ στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η ταινία «Κρυφή Ομορφιά» είναι σκηνοθετημένη από τον Ντέιβιντ Φράνκελ και εκτός από τον Γουίλ Σμιθ το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζουν οι καταξιωμένοι Έντουαρντ Νόρτον, Κέιτ Γουίνσλετ, Κίρα Νάιτλι και Έλεν Μίρεν.

Η «Κρυφή Ομορφιά» του Γουίλ Σμιθ στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO , ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρυφή Ομορφιά γουίλ σμιθ Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ