Μάντσεστερ: Ανδρας σε βανάκι προσπαθεί να δελεάσει παιδιά με ντόνατς -«Κορίτσια ελάτε να τα πάρετε» [βίντεο] - iefimerida.gr

Μάντσεστερ: Ανδρας σε βανάκι προσπαθεί να δελεάσει παιδιά με ντόνατς -«Κορίτσια ελάτε να τα πάρετε» [βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συγκλονιστική στιγμή που ένας οδηγός προσπαθεί να παρασύρει τρία παιδιά στο φορτηγό του δελεάζοντας τα με ντόνατς κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Η Ραχήλ Χέιγκ, δημοσιοποιώντας το βίντεο, θέλησε να προειδοποιήσει τους ανθρώπους που μένουν στη γειτονιά της.

Το βίντεο δείχνει τις κόρες της να παίζουν στο τραμπολίνο, όταν ένας άνδρας εμφανίζεται με το λευκό βανάκι του έξω από την αυλή τους σε δρόμο περιοχής του Μάντσεστερ. Ο άνδρας φώναξε τα παιδιά, λέγοντάς τους να έρθουν και να πάρουν ντόνατς.

Τότε, η μεγαλύτερη κόρη η Σαντέ πήρε τις αδελφές της και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Η Χέιγκ έγραψε ποστάροντας το βίντεο έγραψε μεταξύ άλλων για το περιστατικό: «Οταν πλησίασα αυτόν τον άνθρωπο ενήργησε πολύ περίεργα και με ρώτησε εάν τα παιδιά μου ήθελαν ντόνατς και μετά απομακρύνθηκε».

Μιλώντας στην Sun Online η Χέιγκ ανέφερε: «Καθόμουν στον καναπέ και μπορούσα να τον ακούσω να φωνάζει “ελάτε γρήγορα κορίτσια, ελάτε να πάρετε ντόνατς”. Η κόρη μου έτρεξε και μου φώναξε να πάω γρήγορα. Οταν τον πλησίασα, κοκάλωσε. Τον ρώτησα τι ήθελε και μου είπε “μόνο να δώσω μερικά ντόνατς στα κορίτσια”».

Η 26χρονη μητέρα ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί έρευνα.

Δείτε το βίντεο από την Daily Mail:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδιά βανάκι Μάντσεστερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ