Γυναίκα που γέννησε στην Ιαπωνία δείχνει το απίστευτο φαγητό που της σέρβιραν στο νοσοκομείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Γυναίκα που γέννησε στην Ιαπωνία δείχνει το απίστευτο φαγητό που της σέρβιραν στο νοσοκομείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νοσοκομειακό φαγητό, κατά κανόνα, είναι χάλια.

Αν έχει τύχει να βρεθείτε σε ένα νοσοκομείο είτε ως ασθενής, είτε ως επισκέπτης, θα έχετε παρατηρήσει ιδίοις όμμασι ότι τα πιάτα στο καθημερινό μενού είναι σχεδόν αποκρουστικά. Τώρα θα μας πείτε ότι ένας ασθενής δε μπορεί να τρώει αλάτι, καρυκεύματα, τηγανητά, γενικά νόστιμα φαγητά. Δεκτό κατά το ήμισυ. Πάντα υπάρχει τρόπος να νοστιμίσει ένα πιάτο, τόσο γευστικά όσο και οπτικά και αυτό αποδεικνύει περίτρανα ένα μαιευτήριο στην Ιαπωνία.

Το νοσοκομείο σερβίρει γκουρμέ πιάτα κάθε μέρα στις γυναίκες που μόλις γέννησαν. Το φαγητό είναι τόσο εντυπωσιακό μάλιστα που μια γυναίκα (που έφερε πρόσφατα στον κόσμο το μωρό της) μοιράστηκε 12 από τα γεύματα που της σέρβιραν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην αίθουσα μητρότητας. Θα πληρώναμε αρκετά χρήματα για να φάμε τα ίδια πιάτα σε ένα εστιατόριο.

Δείτε τα εκπληκτικά πιάτα που της σέρβιραν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό νοσοκομείο γέννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ