Σκίμπε: «Ολοι θέλουμε να είμαστε στο Μουντιάλ της Ρωσίας» - iefimerida.gr

Σκίμπε: «Ολοι θέλουμε να είμαστε στο Μουντιάλ της Ρωσίας»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι, καθώς με νίκη επί του Γιβραλτάρ περνά στα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας.

Μάλιστα, σίγουρος πως η Εθνική ομάδα θα κάνει το καθήκον της απέναντι στο Γιβραλτάρ και θα είναι στα μπαράζ, εμφανίστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Αναλυτικά, είπε:

«Όλοι θέλουμε να είμαστε στη Ρωσία, να λάβουμε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά γνωρίζαμε και τις δυσκολίες αυτής της πορείας. Πρώτα έπρεπε να γίνουμε ομάδα και επίσης, είχαμε δύσκολους αντιπάλους, ειδικά το Βέλγιο, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Τώρα, η δεύτερη θέση εξαρτάται από εμάς, αλλά πρέπει να αποδεικνύεις κάθε φορά με την απόδοσή σου ότι αξίζεις. Ελπίζεις, βέβαια, πάντα και σε λίγη τύχη.

Είμαι χαρούμενος, επειδή η ομάδα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχει καταφέρει να είναι ανταγωνιστική. Θα ένιωθα πιο επιτυχημένος αν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Δεν ενδιαφέρομαι για το τι γίνεται στους άλλους αγώνες. Μετά το παιχνίδι με την Κύπρο είδα τι έγινε στο Βοσνία-Βέλγιο. Ίσως οι παίκτες να επηρεάζονται περισσότερο. Οι παίκτες παίζουν με την καρδιά τους αυτόν τον ενάμιση χρόνο, έρχονται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαστε σίγουρα καλύτεροι στην άμυνα από ότι στην επίθεση, αλλά είναι κάτι που θα δουλέψουμε, για να έχουμε ισορροπία», πρόσθεσε.

Ρωτήθηκε, δε και για τους Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλο: «Eίμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνει ο Κώστας Φορτούνης, ακολούθησε τις οδηγίες μου, ήταν εξίσου καλός σε άμυνα και επίθεση. Ξέρω ότι ο Λάζαρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ήθελα όμως να στηριχτώ περισσότερο στην άμυνα και να χρησιμοποιήσω στις δύο πλευρές τα δίδυμα Μάνταλου-Τοροσίδη και Τζαβέλλα-Σταφυλίδη. Ίσως δούμε αύριο τον Λάζαρο, αλλά και τους επόμενους μήνες» ήταν τα λόγια του.

Μανιάτης: «Είμαστε μια νίκη μακριά από τον στόχο μας»

Μια νίκη μακριά από τον μεγάλο στόχο της και τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται η Εθνική ομάδα σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη, με τον χαφ της Αλάνιασπορ να αναφέρεται και στην αγωνία των διεθνών για τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

«Ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας να περιμένουμε αποτελέσματα άλλων ομάδων αλλά ήμασταν τυχεροί. Είχα πει μετά το Βέλγιο πως θα κάνουμε το καθήκον μας να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια, μέχρι στιγμής το έχουμε πετύχει κατά το ήμισυ. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε μια νίκη μακριά από το στόχο μας», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκιμπε Ελλάδα Γιβραλτάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ