Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό: Η Πρώτη Κυρία του Καναδά έδωσε μάχη με τη βουλιμία και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα - iefimerida.gr

Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό: Η Πρώτη Κυρία του Καναδά έδωσε μάχη με τη βουλιμία και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μαχόμενη δημοσιογράφος, με βουλιμικές τάσεις στα νιάτα της, φεμινίστρια, δεινή ζωγράφος και δασκάλα γιόγκα, που στέκεται επάξια στο πλευρό του άνδρα της, πρωθυπουργό του Καναδά που από το πρώτο τους ραντεβού ήξερε ότι ήταν «η μία και μοναδική».

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, έχει αποκτήσει φήμη για την αξιαγάπητη προσωπικότητά του, την ανοιχτή στάση του απέναντι στους πρόσφυγες και την υποστήριξή του στους ομοφυλόφιλους και των δικαιωμάτων των γυναικών.

Έχει επίσης χαρακτηριστεί ένας από τους πιο «σέξι» άνδρες στην πολιτική και ο ίδιος μάλιστα ήταν στον κατάλογο της Vogue με τους «Πιο Σέξι άνδρες εν ζωή».

Ποια είναι όμως, η Σοφί- Γκρεγκουάρ Τριντό;

Η ζωή της Σόφι Γκρεγκουάρ Τριντό, της Πρώτης Κυρίας του Καναδά που έδωσε μάχη με τη βουλιμία και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σόφι Τριντό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ