Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Σκοτώθηκαν πατέρας, μάνα και γιος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Σκοτώθηκαν πατέρας, μάνα και γιος [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βομβαρδισμένο τοπίο έμοιαζε η παλιά εθνική οδός στον Καραβόμυλο το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς και μια γυναίκα βαριά τραυματισμένη.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε η οικογένεια του ιερέα από την Άνω Σπαρτιά του Δήμου Στυλίδας. Οδηγός ήταν ο 55χρονος εκπαιδευτικός Παπαδόπουλος Γεώργιος. Στη θέση του συνοδηγού ήταν ο 84χρονος ιερέας και πατέρας του, ενώ στο πίσω κάθισμα ήταν η παπαδιά ηλικίας 82 ετών. Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας σκοτώθηκαν επί τόπου ο γιος και ο πατέρας, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Κ.Υ. Στυλίδας και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Σκοτώθηκαν πατέρας, μάνα και γιος [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Σκοτώθηκαν πατέρας, μάνα και γιος [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Σκοτώθηκαν πατέρας, μάνα και γιος [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Το χρονικό της μοιραίας σύγκρουσης

Το πόρισμα για το διπλό θανατηφόρο τροχαίο φυσικά θα το βγάλει η αστυνομία που διενεργεί προανάκριση και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamia Report, ο οδηγός ενός μπλε αγροτικού, που κινούταν προς Ράχες, αρχικά έβγαλε φλας και επιχείρησε να στρίψει. Την τελευταία στιγμή φέρεται ότι το μετάνοιωσε και βγήκε πάλι δεξιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου που ακολουθούσε να αιφνιδιαστεί. Για να αποφευχθεί η πρόσκρουση βγήκε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας με δύναμη πάνω στο απορριμματοφόρο, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Σκοτώθηκαν πατέρας, μάνα και γιος [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Πηγή Lamia Report


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ