Πέθανε ο Γάλλος ηθοποιός Ζαν Ροσφόρ - iefimerida.gr

Πέθανε ο Γάλλος ηθοποιός Ζαν Ροσφόρ

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζαν Ροσφόρ. Πηγή φωτό: AP/Thibault Camus
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 87 ετών, ο Γάλλος ηθοποιός Ζαν Ροσφόρ, που πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 100 ταινίες τα τελευταία 50 χρόνια και αγαπήθηκε πολύ από το γαλλικό κοινό.

Η γαλλίδα υπουργός Πολιτισμού Φρανσουάζ Νισέζ, επιβεβαίωσε το θάνατο του Ροσφόρ τη Δευτέρα, με τα γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι πέθανε σε νοσοκομείο του Παρισιού τη νύχτα.

Όπως έγραψε η γαλλίδα υπουργός στο Twitter: «Βαθιά θλίψη για το θάνατο του Ζαν Ροσφόρ, ενός κομψού, ευγενέστατου και αγαπημένου ηθοποιού. Ένας μεγάλος δάσκαλος».

Ο Ροσφόρ, που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘50, κέρδισε τρία βραβεία Cesar, τα οποία αντιστοιχούν στα αμερικανικά Όσκαρ.

Ο Ροσφόρ, με σήμα κατατεθέν το μουστάκι του και το στυλ του δάντη, είχε δεχτεί χιλιάδες χειροκροτήματα για την υποκριτική του ικανότητα και την αίσθηση του χιούμορ του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζαν Ροσφόρ Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ