Ο Μπερλουσκόνι πήρε δώρο στον Πούτιν για τα 65α γενέθλιά του μία παπλωματοθήκη με τη φωτογραφία τους [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Μπερλουσκόνι πήρε δώρο στον Πούτιν για τα 65α γενέθλιά του μία παπλωματοθήκη με τη φωτογραφία τους [εικόνα]

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ιταλό πολιτικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι δώρο μπορεί να κάνει κανείς στον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, που έχει τα πάντα; Αυτό το δίλημμα είχε και ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τελικά αποφάσισε να αγοράσει στον μακρόχρονο σύμμαχό του, μία αστεία, αν μη τι άλλο, χειροποίητη παπλωματοθήκη, για τα 65α γενέθλιά του.

Η παπλωματοθήκη περιείχε μια εικόνα, σε πραγματικές διαστάσεις, των δύο ανδρών που χαιρετιούνται, με φόντο ρωσικά και ιταλικά ορόσημα.

Ήταν ένα από τα πολλά δώρα που έκανε ο Μπερλουσκόνι στον Πούτιν, το Σάββατο για τα 65α γενέθλια του Ρώσου ηγέτη, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

@Regrann from @michelecascavilla - Happy Birthday Mr President Vladimir Putin !! Grazie Presidente Berlusconi ❤!!!! #lenzuolissimi #silvioberlusconi #love #vladimirputin #happybirthday #regalo #copripiumino #madeinitaly #lelenzuoladelpotere #300fili #happy #dreams #grazieditutto #special #amicizia #bestfriends #italia #instagood #instalike #instalove #bestmoment #follow - #regrann

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lenzuolissimi Home Decore (@lenzuolissimi) στις Οκτ 7, 2017, 4:05πμ PDT

Μια φωτογραφία της παπλωματοθήκης ανέβασε στο Instagram ο Μικέλε Κασκαβίλα, επιχειρηματίας του οποίου η εταιρεία Lenzuolissimi πωλεί πολυτελή κλινοσκεπάσματα «made in Italy» και του οποίου το βιβλίο «Le lenzuole di potere» περιελάμβανε έναν πρόλογο γραμμένο από τον Μπερλουσκόνι.

Ο Κασκαβίλα μοιράστηκε την φωτογραφία με τα hashtags #bestfriends και #love.

Ο Πούτιν στο παρελθόν, είχε κάνει δώρο στον Μπερλουσκόνι ένα κρεβάτι, στο οποίο, μία πόρνη ισχυρίστηκε πως είχε σεξουαλική επαφή με τον Ιταλό επιχειρηματία-πολιτικό. Το δώρο προφανώς ήταν ένα από τα αγαπημένα του Μπερλουσκόνι, καθώς σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει το 2011 ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, όταν είχε επισκεφθεί τον Ιταλό πολιτικό για να συζητήσουν προγράμματα βοήθειας προς το Σουδάν, ο τότε πρωθυπουργός τον πήγε στην κρεβατοκάμαρα για να το δείξει το κρεβάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ