Ισόβια για τους γονείς - δολοφόνους - iefimerida.gr

Ισόβια για τους γονείς - δολοφόνους

γονείς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισόβια κάθειρξη χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό για τους γονείς στην Πάτρα που το Δεκέμβριο του 2010 ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το μόλις 23μηνών βρέφος τους.

Χθες η υπόθεση ήρθε και πάλι στη δημοσιότητα καθώς εκδικάστηκε στο δικαστήριο Αμαλιάδας, με τους δύο γονείς να ρίχνουν ο ένας τις κατηγορίες στον άλλο. Η απόφαση όμως έκρινε και τους δύο ως συνυπεύθυνους για το θάνατο του μωρού και τους επέβαλε ισόβια κάθειρξη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το ζευγάρι που διέμενε στις 2 Δεκεμβρίου 2010 ξυλοκόπησε το μόλις 23 μηνών αγοράκι του προκαλώντας του βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο πατέρας μετέφερε το παιδί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πατρών στις 8:30 το πρωί της 3ης Δεκεμβρίου, δηλαδή μία ημέρα μετά τον ξυλοδαρμό, όταν πλέον ήταν πολύ αργά και οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ