Γυναίκα-αράχνη έκανε τα «γλυκά μάτια» μάτια σε ηλικιωμένους και τους «έγδυνε» - iefimerida.gr

Γυναίκα-αράχνη έκανε τα «γλυκά μάτια» μάτια σε ηλικιωμένους και τους «έγδυνε»

Η αστυνομία αναζητά τη γυναίκα και το συνεργό της / INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυναίκα - αράχνη έκανε τα «γλυκά μάτια» μάτια στα ηλικιωμένα θύματα της. Επιδείκνυε τα κάλλη της και υποσχόταν στιγμές ερωτικής πανδαισίας.

Με αυτόν τον τρόπο έπειθε τους άνδρες που «προκαλούσε» να την δεχθούν στο σπίτι τους και να πέσουν στην παγίδα, που τους έστηνε.
Η γυναικά - αράχνη αφοί είχε υφάνει τον... ερωτικό ιστό και είχε παγιδεύσει το θύμα της πριν προχωρήσει στο... «ψητό» ζητούσε από τον οικοδεσπότη της ποτό, νερό ή ρόφημα. Τότε όταν ο οικοδεσπότης της το πρόσφερε αυτή έριχνε μέσα στα ποτά υπνωτικό και έστελνε του ηλικιωμένους στην αγκαλιά του... Μορφέα αντί τη δική της. Αμέσως έδινε σήμα στον Ρομά σύζυγο της και οι δύο άδειαζαν το σπίτι των θυμάτων τους.

Κάποιοι δεν έχουν καταγγείλει τις ληστείες σε βάρος τους ακριβώς λόγω της ιδιαιτερότητας του τρόπου παγίδευσης μέσω των υποσχέσεων για ερωτική πανδαισία. Έξι άνδρες όμως από τις περιοχές Ηλιούπολης, Παλαιού Φαλήρου, Ραφήνας, Πικερμίου, Μαραθώνα, αποφάσισαν να πάνε στιήν αστυνομία, η οποία κατάφερε να παγιδεύσει και να συλλάβει την γυναίκα αράχνη.

Η Αστυνομία μετά τις καταγγελίες άρχισε να ψάχνει την γυναίκα που παγίδευε άνδρες και τους λήστευε. Τελικά την συνέλαβε και τώρα αναζητά και άλλους ηλικιωμένους μοναχικούς άνδρες που έπεσαν θύματα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα αράχνη ηλικιωμένοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ