Ποιο Ντουμπάι; Ασύλληπτη χλιδή σε ξενοδοχείο της Κίνας με 100.000 δολ. τη βραδιά [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιο Ντουμπάι; Ασύλληπτη χλιδή σε ξενοδοχείο της Κίνας με 100.000 δολ. τη βραδιά [εικόνες & βίντεο]

Χλιδή στα όρια του κιτς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι βαθύπλουτοι ανά τον κόσμο σε λίγο καιρό θα έχουν έναν προορισμό. Ονομάζεται «The 13» και είναι το πολυαναμενόμενο ξενοδοχείο 22 ορόφων που ανοίγει τις πύλες του στο τέλος του χρόνου στο Μακάο.

Μπαρόκ ατμόσφαιρα και αισθητική με κόκκινα βελούδα, χρυσά, αναγεννησιακοί πίνακες, βαριά έπιπλα και χαλιά, πολυέλαιοι, όλα στα όρια του κιτς και φυσικά πραγματοποίηση των πιο χλιδάτων απαιτήσεων του πελάτη.

..Μία γεύση από την La Villa Du Comte

Στο εσωτερικό του κτιρίου έχουν κατασκευαστεί 200 αυτόνομες βίλες που η κάθε μία έχει τον δικό της μπάτλερ 24 ώρες το 24ωρο.

Το προσωπικό εκπαιδεύεται επί μήνες για να είναι όλα άψογα

Πολυτελή σπα και παροχές αισθητικής για την γυναίκα και τον άντρα. Οσο για το όταν πεινάσεις, το παριζιάνικο εστιατόριο L’Ambroisie πρόκειται να ανοίξει και εδώ και είναι το μοναδικό εστιατόριο στον κόσμο που διατηρεί 3 αστέρια Michellin από το 1988.

Οι ιδιοκτήτες σημειώνουν πώς εύκολα το πολυτελές ξενοδοχείο θα πάρει τα σκήπτρα από τα Emirates Palace και το Burj Al Arab Hotel του Ντουμπάι. Όσο για την τιμή, 100.000 δολάρια η διανυκτέρευση!

Η πρώτη μακέτα από την παρουσίαση του ξενοδοχείου

Πληροφορίες/ Φωτογραφίες: the13.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξενοδοχείο Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ