Στις 13:00 η αναμέτρηση Ρούμπιν Καζάν-Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Στις 13:00 η αναμέτρηση Ρούμπιν Καζάν-Ολυμπιακός

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 13:00 την Ρούμπιν Καζάν στο παγωμένο «Λουζνίσκι» για την φάση των «32» του Europa League, με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη».

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Μόσχα είναι αντίξοες και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο αγώνας να αναβληθεί εξαιτίας των χαμηλής θερμοκρασίας. Εάν η θερμοκρασία δεν πέσει κάτω από το -15, τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ο διαιτητής της αναμέτρησης θα ζητήσει τη γνώμη των δύο προπονητών για την διεξαγωγή του αγώνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα με την ΑΕΚ, με μοναδική αλλαγή την μετατόπιση του Ιβάν Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας στη θέση του τιμωρημένου Αβραάμ Παπαδόπουλου, ενώ το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Χοσέ Χολέμπας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ