Stoiximan.gr Basket League: To πρώτο ντέρμπι -Στο ΣΕΦ απόψε Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟ - iefimerida.gr

Stoiximan.gr Basket League: To πρώτο ντέρμπι -Στο ΣΕΦ απόψε Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομαχούν στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League σήμερα (19:30, COSMOTE Sport 4, iefimerida.gr) στο πρώτο από τα πολλά ντέρμπι που θα δώσουν και φέτος.

Απόψε το ματς θα γίνει στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός φτάνει στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με μεγαλύτερο «πρέπει» για τη νίκη, αλλά και περισσότερους πονοκεφάλους. Πέρα από την απουσία του κόσμου του, μετά τα επεισόδια στον τελευταίο τελικό της περασμένης σεζόν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την μετ’ εμποδίων προετοιμασία (με απουσία έξι διεθνών ως τα μέσα Σεπτεμβρίου) δεν υπολογίζει σίγουρα στη βοήθεια του Μπράιαν Ρόμπερτς και πιθανότατα του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει πρόβλημα στο γόνατο, δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες και θα αποτελέσει μεγάλο ρίσκο να αγωνιστεί, εν όψει και της έναρξης της Εuroleague.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο γήπεδο όπου κατέκτησε το 35ο του πρωτάθλημα θέλοντας να βάλει τις βάσεις για το 36ο. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πέραν της απουσίας του Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος πάντως ανεβάζει στροφές καθημερινά, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες στις προπονήσεις μετά την απώλεια του πατέρα του. Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Ματ Λοτζέσκι, που μετά από μια τετραετία στον Ολυμπιακό επιστρέφει σαν αντίπαλος και μάλιστα συμπληρώνοντας 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πηλοΐδης, Αναστόπουλος και Τζαφλέρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ