Stoiximan.gr Basket League: Ανετα η ΑΕΚ, εντός έδρας ήττα για ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Stoiximan.gr Basket League: Ανετα η ΑΕΚ, εντός έδρας ήττα για ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καταιγιστική» παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League.

Η Ένωση συνέτριψε 91-72 τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, όμως, να «πονοκεφαλιάζει» από τον τραυματισμό του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, προσπάθησε να επιστρέψει, αλλά τελικά αποχώρησε, προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική στο αριστερό πόδι. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Σάκοτα με 16 πόντους, ενώ από τα Τρίκαλα προσπάθησε ο Μάρεϊ (25π.).

Ο Κολοσσός κατάφερε στο... νήμα να υπερασπιστεί την έδρα του και να μπει «με το δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Ροδίτες επικράτησαν με 64-63 του Ρεθύμνου, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Γκρίφιν (15π.). Από τους Κρήτες ξεχώρισαν οι Γιαννόπουλος (13π.), Μούντι (13π.).

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον ΓΣ Λάρισας Φάρο στη φετινή Basket League. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου συνέτριψε 98-68 τον Πανιώνιο στο ΕΑΚ Νεάπολης, με τους Βασίλη Μουράτο (14π.) και Ρόλαντ Σάφτενααρ (14π.) να αναδεικνύονται πρώτοι σκόρερ των νικητών. Από τους «κυανέρυθρους», ο Ζήσης Σαρικόπουλος με 20 πόντους ήταν απελπιστικά μόνος στην επίθεση.

Ο Προμηθέας Πατριών έδειξε από νωρίς τα... δόντια του, αφού «άλωσε» την Πυλαία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νικώντας τον ελλιπή ΠΑΟΚ με 79-73. Μέχρι τους 21 η διαφορά, κοντά σε μεγάλη ανατροπή ο «Δικέφαλος».

Σε αναμετρήσεις για την πρεμιέρα της Α1 Ανδρών, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

1η Αγωνιστική (7-9/10/2017)

  • ΓΣΛ Φάρος-Πανιώνιος 98-68
  • ΑΕΚ-Τρίκαλα 91-72
  • Κολοσσός Ρόδου-Ρέθυμνο 64-63
  • ΠΑΟΚ–Προμηθέας 73-79
  • Κόροιβος Αμαλιάδας-Αρης 8/10, 17:00
  • Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 8/10, 19:30
  • Λαύριο-Κύμη 9/10, 17:00
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Τρίκαλα stoiximan basket league
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ