Οι φυσικοί τρόποι να καθαρίσεις τα κοσμήματα σου και να κάνεις να λάμπουν ξανά - iefimerida.gr

Οι φυσικοί τρόποι να καθαρίσεις τα κοσμήματα σου και να κάνεις να λάμπουν ξανά

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα καθαρίσετε τα πολύτιμα σας αξεσουάρ, χωρίς να τα καταστρέψετε;

Είναι οι «επίσημοι συνοδοί», το plus one των εμφανίσεων μιας γυναίκας, αφού συμπληρώνουν τα σύνολά κολακεύοντας ακόμα περισσότερο σημεία του σώματός.

Statement κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια βρίσκονται σε κάθε γυναικείο μπουντουάρ και παίζουν το δικό τους ρόλο στις εμφανίσεις χαρίζοντας ένταση, επιβλητικότητα και, μερικές φορές, και περισσότερο κύρος.

Είτε είστε φίλη των faux, είτε των αληθινών, το πιθανότερο είναι ότι πέρα από τη φύλαξή τους δεν κάνετε κάτι άλλο για να τα διατηρήσετε ακέραια. Παρόλα αυτά τα κοσμήματα, όπως πιθανώς να έχετε παρατηρήσει, όσο περνάει ο καιρός, με την έκθεση στον αέρα ή στο νερό και την επαφή με το δέρμα, παύουν να έχουν την ατόφια όψη που είχαν όταν τα είχατε πρωτοαγοράσει. Αν είναι faux αποχρωματίζονται ή μαυρίζουν και αν είναι αληθινά ή ημιπολύτιμα, θαμπώνουν ή κάνουν γραμμές και στάμπες.

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, απαιτούν καθάρισμα! Φυσικά, το κάθε ένα έχει το δικό του τρόπο διαχείρισης.

Είτε αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τη «συντήρηση» των δικών σας, είτε θέλετε να ξαναδώσετε ζωή σε παλιά κοσμήματα από μαμάδες και γιαγιάδες, αυτά είναι όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τον τρόπο καθαρισμού τους.

Δείτε τους φυσικούς τρόπους καθαρισμού για κάθε τύπο κοσμήματος στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ