Nomads: Πώς η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου αλλάζει τις ισορροπίες στο παιχνίδι - iefimerida.gr

Nomads: Πώς η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου αλλάζει τις ισορροπίες στο παιχνίδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τηλεοπτικό κοινό με τη θετική του ψήφο έσωσε χθες τον Γιώργο Μαυρίδη από την ομάδα των σελέμπριτις του Nomads και έτσι οι δύο, επίσης προτεινόμενοι, παίκτες από την ομάδα της Ζούγκλας αναμετρήθηκαν μεταξύ τους για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Εύη Ιωαννίδου και ο Φώτης Φιλιπόπουλος μονομάχησαν σε τρία παιχνίδια. Στο πρώτο η Εύη Ιωαννίδου λιποθύμησε και η νίκη πήγε στον Φιλιπόππουλο. Στο δεύτερο τη νίκη πήρε η Ιωαννίδου και στο τρίτο, που θα έδινε και τον νικητή τη νίκη πήρε ο Φιλιπόππουλος. Ετσι, η 23χρονη παίκτρια ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το Nomads.

Η αποχώρησή της εκτός του ότι σημαίνει ότι η ομάδα της Ζούγκλας μένει με έναν παίκτη λιγότερο είχε και μια ακόμη συνέπεια που αλλάζει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Εφόσον ήταν αυτή που αποχωρεί ήταν και εκείνη που επιλέγει τους αρχηγούς των ομάδων, όπως προβλέπουν οι κανόνες του Nomads.

Η Ιωαννίδου επέλεξε για αρχηγό στην ομάδα της τον Κωνσταντίνο Οροκλό, στην ομάδα του Ωκεανού τον Νίκο Παπαδόπουλου και στην ομάδα των σελέμπριτις τον Γιώργο Μαυρίδη.

Δεδομένων όσων έγιναν την περασμένη εβδομάδα, με τον Μαυρίδη να βγαίνει στη σέντρα από όλους τους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν να αποχωρήσει, αλλά και το ξέσπασμα του παρουσιαστή on camera ότι είναι απομονωμένος και δεν έχει επικοινωνία με τα παιδιά, η επιλογή της παίκτριας που αποχώρησε να τον ορίσει αρχηγό της ομάδας του σίγουρα μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις και να επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Εύη Ιωαννίδου Γιώργος Μαυρίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ