Stoiximan Basket League: Τζάμπολ στο νέο πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Stoiximan Basket League: Τζάμπολ στο νέο πρωτάθλημα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Stoiximan Basket League... αρχίζει!

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» την Κυριακή, αλλά η αυλαία ανοίγει σήμερα με τέσσερα ματς.

Η ΑΕΚ χωρίς τον Μάνι Χάρις που έφτασε μόλις χθες στην Ελλάδα υποδέχεται τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεπεράσει τον βαρύ αποκλεισμό από τον Άρη στα προημιτελικά Κυπέλλου υποδεχόμενος τον δυνατό Προμηθέα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν υπολογίζει στους Κόνιαρη, Χαραλαμπόπουλο και Ντίλαρντ. Ο Κολοσσός φιλοξενεί το Ρέθυμνο στο νησιώτικο ντέρμπι, ενώ οι δύο νεοφώτιστοι, Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος και Πανιώνιος μονομαχούν στο κλειστό της Νεάπολης με τους «κυανέρυθρους» να μετρούν μόνο λίγες προπονήσεις μαζί και να αγωνίζονται χωρίς τον Κλιντ Στέιντλ.

Στο ντέρμπι των «αιωνίων» πέρα από τον κόσμο θα λείψουν και παίκτες-κλειδιά, καθώς νοκ άουτ είναι ο Μπράιαν Ρόμπερτς και αμφίβολος ο Βασίλης Σπανούλης για τον Ολυμπιακό, ενώ για τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζεται ο Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο Άρης με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και με τον Ντεμέτρις Μόραντ να έχει αποθεραπευτεί δοκιμάζεται στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το Λαύριο-Κύμη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Σάββατο 7/10

  • ΑΕΚ-Τρίκαλα 17:00 (COSMOTE Sports 4) 
  • Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος-Πανιώνιος 17:00 (ΕΡΤ1-Παράλληλη μετάδοση) 
  • Κολοσσός-Ρέθυμνο 17:00 (ΕΡΤ1-Παράλληλη μετάδοση) 
  • ΠΑΟΚ-Προμηθέας 19:00 (ΕΡΤ1) 

Κυριακή 8/10

  • Κόροιβος Αμαλιάδας-Άρης 17:00 (ΕΡΤ1) 
  • Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 19:30 (COSMOTE Sports 4) 

Δευτέρα 9/10

  • Λαύριο-Κύμη 17:00 (ΕΡΤ1) 
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ stoiximan basket league πρωτάθλημα τζάμπολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ