Το «ευχαριστώ» του Αντετοκούνμπο στον κόσμο για τη στήριξη -Επέστρεψε... φουριόζος [βίντεο] - iefimerida.gr

Το «ευχαριστώ» του Αντετοκούνμπο στον κόσμο για τη στήριξη -Επέστρεψε... φουριόζος [βίντεο]

Ο Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην ενεργό δράση, κάνοντας το ντεμπούτο του στην preseason και δεν ξέχασε τον κόσμο που τον στήριξε στη δύσκολη στιγμή που πέρασε η οικογένειά του, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν μεν από τους Σικάγο Μπουλς (114-101), αλλά ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 24 πόντους (7/10 δίποντα), πήρε 4 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμη 2 ασίστ και ένα κλέψιμο.

«Ηθελα να επιστρέψω, να βρω ξανά ρυθμό. Η σεζόν αρχίζει. Να συνηθίσουν οι συμπαίκτες μου να παίζουν μαζί μου ξανά», είπε μετά την αναμέτρηση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, τον κόσμο και την ομάδα. Νομίζω έκαναν ό,τι μπορούσαν για να νιώσω άνετα εγώ και η οικογένειά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάμε. Ευχαριστώ για την υποστήριξη», πρόσθεσε.

"This is my first game since the playoffs, I was a little lost out there…but day by day, I’m going to get better." pic.twitter.com/SE0RSSco9a

The best plays from The Greek Freak as he made his preseason debut tonight! pic.twitter.com/HJpabPIIOY

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ