Tηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Μακρόν -Για τις κοινές αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στην Αφρική - iefimerida.gr

Tηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Μακρόν -Για τις κοινές αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στην Αφρική

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης με τον ομόλογό του της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν την Παρασκευή σχετικά με τις κοινές αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις των δύο χωρών στην περιοχή Σαχέλ, στην Αφρική, αναφέρει ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Νωρίτερα, ο στρατός των ΗΠΑ γνωστοποίησε ότι ένα τέταρτο μέλος των Ειδικών Δυνάμεων του αμερικανικού στρατού ξηράς σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης που διαπράχθηκε την 4η Οκτωβρίου στον Νίγηρα, αυξάνοντας τον απολογισμό ενός συμβάντος που έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στις αμερικανικές αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στη χώρα της δυτικής Αφρικής.

Εξάλλου ο Μακρόν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την σφαγή στο Λας Βέγκας την Κυριακή και ο Τραμπ για την επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι στη Μασσαλία τη Δευτέρα, κατά την ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ