Ο Ντόναλντ Τραμπ μπέρδεψε τους Αμερικανούς δημοσιογράφους -Γιατί τους έκλεισε το μάτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπέρδεψε τους Αμερικανούς δημοσιογράφους -Γιατί τους έκλεισε το μάτι [βίντεο]

Φωτογραφία: (AP Photo/Evan Vucci)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πόζαρε μπροστά από το φωτογραφικό φακό με στελέχη των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και προχώρησε σε μια αινιγματική δήλωση περί «νηνεμίας πριν από την καταιγίδα». Μια μέρα αργότερα, αντί να δώσει διευκρινίσεις έκλεισε το... μάτι σε δημοσιογράφους που ζητούσαν να τους αποκαλύψει τι εννοούσε.

«Παιδιά, ξέρετε τι αντιπροσωπεύει αυτό;» είπε ο Τραμπ την Πέμπτη όταν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Λευκού Οίκου όπου ο πρόεδρος μαζί παρέθεσε δείπνο στους ένστολους αξιωματικούς και τις συζύγους τους.

«Ίσως την ηρεμία πριν από την καταιγίδα», πρόσθεσε. Οταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν «ποια καταιγίδα;» ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε αινιγματικά: «Θα το ανακαλύψετε».

Την Παρασκευή, δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο Οβάλ Γραφείο του ζήτησαν να αποκρυπτογραφήσει τη δήλωσή του αυτή. Και ο Αμερικανός πρόεδρος τους... έκλεισε το μάτι!

«Θα μάθετε» είπε ο Τραμπ, και συνέχισε: «Θα δούμε».

Asked to clarify his "calm before the storm" comments, President Trump winks and says "you'll find out" https://t.co/TDmYjrV9it

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ