Οριστικό: Στις 17 Οκτωβρίου συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ -Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος - iefimerida.gr

Οριστικό: Στις 17 Οκτωβρίου συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ -Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επιβεβαίωση ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο την Τρίτη 17 Οκτωβρίου προχώρησε ο Λευκός Οίκος.

«Πιστεύω ότι αυτή η ημερομηνία (17 Οκτωβρίου) είναι ακριβής», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς στους δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου, σε ερώτηση σχετικά με την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο.

Εκτός από τη συνάντηση με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί και με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον αναμένεταινα συναντηθεί και με την διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Κατά πληροφορίες, τη συνάντηση με τη σιδηρά κυρία του Ταμείου έχει ζητήσει το Μαξίμου και δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου. Μία ημέρα δηλαδή πριν τη συνάντηση Τσίπρα με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ. Η Κρ. Λαγκάρντ αποδέχθηκε το αίτημα του Ελληνα πρωθυπουργού αν και υπάρχει μια ακόμη εναλλακτική ημερομηνία, η 17η Νοεμβρίου στις 9 το πρωί, πριν ο Αλ. Τσίπρας μεταβεί στο Λευκό Οίκο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ