Αιχμές από το Ποτάμι κατά Γεννηματά για τις ημερομηνίες των εκλογών - iefimerida.gr

Αιχμές από το Ποτάμι κατά Γεννηματά για τις ημερομηνίες των εκλογών

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά αφήνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του iefimerida.gr για το νέο μέτωπο που άνοιξε μεταξύ των υποψηφίων σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών.

Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του, απαντά στα όσα ανέφεραν στο iefimerida.gr συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά και επαναφέρει την πρόταση του Στ. Θεοδωράκη να μην γίνει εκλογική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου λόγω του Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Για τον μεγάλο μαραθώνιο της Αθήνας, το επιτελείο της κυρίας Γεννηματά λέει: «θα κοπεί για 3 ώρες η κυκλοφορία σε ένα κομμάτι του κέντρου». Mα καλά δεν έχον ούτε ένα νέο που να έχει πάρει μέρος στο μαραθώνιο; Ούτε έναν! Έλεος! Ως προς την ουσία τώρα: όντως η κυρία Γεννηματά επέμενε να γίνουν οι εκλογές άρον άρον στις 15 και 22 Οκτωβρίου και με επιμονή του Ποταμιού συμφωνήθηκε να γίνουν Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, όταν δηλαδή θα έχουν εξασφαλιστεί οι συνθήκες για μια εκλογή μαζική και τεχνικά άρτια. Και από τον Νοέμβρη εξαιρέσαμε την 12η του μηνός καθότι όπως έγραψε και ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στου Facebook (από τις 9 Σεπτεμβρίου) "τότε όλοι τρέχουμε ή χειροκροτάμε αυτούς που τρέχουν"».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι ανακοίνωση Φώφη Γεννηματά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ