Ο σχεδιαστής που έδωσε το όνομά του στο must χρώμα της σεζόν - iefimerida.gr

Ο σχεδιαστής που έδωσε το όνομά του στο must χρώμα της σεζόν

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος της μόδας υποκλίθηκε στο σχεδιαστικό του ταλέντο. O Richard Nicoll ήταν ένας δημιουργός με σπάνιο ήθος, παθιασμένος με τα όνειρά του.

Η είδηση του θανάτου του, στις 21 Οκτωβρίου του 2016, προκάλεσε σοκ στη βιομηχανία της μόδας. Ο Richard υπέστη έμφραγμα στα 39 του χρόνια στο Σίδνεϊ, εκεί όπου μεγάλωσε.

«Ο Richard ήταν μια ήρεμη δύναμη στη μόδα. Ηταν ένας αληθινός gentleman, ένας υπέροχος φίλος και ένας αξιαγάπητος γιος. Οποιος είχε το προνόμιο να τον γνωρίσει, ήξερε ότι είχε μια χρυσή καρδιά, ευγένεια και ταπεινότητα σε βαθμό που μερικές φορές δεν του επέτρεπε να αντιληφθεί το εξαιρετικό δημιουργικό του ταλέντο. Αγαπούσε τη ζωή του στην Αυστραλία. Θα μας λείψει το όμορφο πρόσωπό του, η αίσθηση του χιούμορ του και η αγάπη του» είχε δηλώσει η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της για το θάνατό του.

Ο Richard Nicoll αγαπούσε το μινιμαλισμό και τις καθαρές γραμμές, ήθελε οι δημιουργίες του να αναδεικνύουν το πιο θηλυκό κομμάτι κάθε γυναίκας.

Φίλοι και συγγενείς του σχεδιαστή, θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του συνεργάστηκαν με την Pantone και δημιούργησαν μια απόχρωση που το φετινό χειμώνα θα είναι must.

To χρώμα που αφιερώθηκε στη μνήμη του σχεδιαστή στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρώμα NICOLL BLUE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ