Πιθανή συνάντηση Τσίπρα-Λαγκάρντ στις ΗΠΑ -Στις 16 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Πιθανή συνάντηση Τσίπρα-Λαγκάρντ στις ΗΠΑ -Στις 16 Οκτωβρίου

Πιθανή συνάντηση Τσίπρα-Λαγκάρντ στην Ουάσιγκτον στις 16 Οκτωβρίου -Φωτογραφία αρχείου: ΓτΠ ANDREA BONETTI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμης σημασίας αναμένεται η κατ' ιδίαν συνάντηση που πιθανολογείται πως θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις ΗΠΑ με την διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Κατά πληροφορίες, τη συνάντηση με τη σιδηρά κυρία του Ταμείου έχει ζητήσει το Μαξίμου και δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου. Μία ημέρα δηλαδή πριν τη συνάντηση Τσίπρα με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ. Και μένει να φανεί αν τελικώς θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία απο το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα μηνύματα που θα ανταλλάξουν οι δυο πλερές,καθώς όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα αναφορικά με τις θέσεις μας για το χρέος, πλην όμως το Ταμείο δεν πρέπει να αξιώνει τη λήψη νέων μέτρων.

Υπενθυμίζεται, ότι την κ. Λαγκάρντ θα συναντήσει και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος θα παραστεί στην Εαρινή Σύνοδο του Ταμείου στην Ουάσινγκτον το διάστημα 13-15 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ