Παναθηναϊκός: Παραμένει στην Λεωφόρο, δεν «μετακομίζει» στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Παραμένει στην Λεωφόρο, δεν «μετακομίζει» στο ΟΑΚΑ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» δεν θα μετακομίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό (9η αγωνιστική) και ΑΕΚ (11η αγωνιστική), όπως αποφασίστηκε στο σημερινό ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ.

Οι «πράσινοι» εξέτασαν αυτό το ενδεχόμενο για οικονομικούς λόγους, αλλά εγκαταλείφθηκε οριστικά αυτή η σκέψη για δύο λόγους. Εκτιμάται ότι δύσκολα θα βγει κερδισμένος ο Παναθηναϊκός σε οικονομικό επίπεδο. Διότι για να μπουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου σε σχέση με αυτά που αναμένεται να έχει από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στη Λεωφόρο θα πρέπει να μαζέψει τουλάχιστον 50.000 στα συγκεκριμένα ντέρμπι. Παράλληλα, τέθηκε υπόψιν και η άποψη του τεχνικού της ομάδας, Μαρίνου Ουζουνίδη, που δεν εμφανίστηκε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, βλέποντας ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται πολύ δυνατός στην έδρα του με τον κόσμο να γεμίζει την Λεωφόρο και να... νιώθει πιο κοντά στους παίκτες του ΠΑΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Λεωφόρος ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ