Επίθεση Βούτση στους τηλεοπτικούς σταθμούς - iefimerida.gr

Επίθεση Βούτση στους τηλεοπτικούς σταθμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στους τηλεοπτικούς σταθμούς που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

« Δηλώνω την κατάπληξη μου και την αρνητική ψυχολογία που μου δημιουργεί η ενέργεια του να υποβληθούν ενστάσεις προκαταβολικά κιόλας για την αδειοδότηση από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο των τηλεοπτικών άδειων.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο για να εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και όμως παίζουμε εν ου παικτοίς. Σας το λέω πολύ σοβαρά είμαι έξαλλος με αυτή τη συμπεριφορά δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα κανάλια ούτε οι καναλάρχες . Είναι πράγματα που απαδουν της δημοκρατικής και θεσμικής λειτουργίας του τόπου. Δεν είναι δυνατόν να δεχθεί η Βουλή αυτή την παράταση ενώ και το υπουργείο και ο ισχύον όμως και το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης έχουν ξεκινήσει σε όλες τις νόμιμες και θεσμικές διαδικασίες.

Φυσικά κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Κάποιοι περιμένουν η παρούσα κυβέρνηση να είναι μία παρένθεση, το έχουμε ζήσει 3-4 φορές αυτό στο παρελθόν προκειμένου να παραταθεί το τζάμπα . Αυτό το θέμα έχει κλείσει και έχει κλείσει με απόφαση του συνόλου των δημοκρατικών κομμάτων της Βουλής.

Η Βουλή και το πολιτικό σύστημα έχει τα δικά του διακυβεύματα τις δικές του αντοχές τα δικά του όρια και δεν είναι δυνατόν να είναι ανεκτή χωρίς δημόσια κριτική αυτή η ενέργεια των καναλαρχών.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο αλλά και να σιωπούμε θα ήταν έλλειψη ευθύνης από την πλευρά μας.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Βούτσης τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ