Βολές Κούλογλου κατά κυβέρνησης για τα «χάλια» της ΕΡΤ -Είναι χειρότερη από πριν - iefimerida.gr

Βολές Κούλογλου κατά κυβέρνησης για τα «χάλια» της ΕΡΤ -Είναι χειρότερη από πριν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτηση στο tvxs.gr, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης για το «θέαμα» της ΕΡΤ και ομολογεί αφοπλιστικά: «Η ΕΡΤ παραμένει στο ίδιο ή και χειρότερο σημείο από αυτό που ήταν την ημέρα του κλεισίματος»...

Και όπως γράφει, υπάρχει εξήγηση... Ο λόγος που η ΕΡΤ πια δεν συγκινεί κανέναν, παρά το κύμα συμπαράστασης που εκδηλώθηκε την ημέρα του μαύρου, είναι πως η κυβέρνηση, αντί να εγγυηθεί την ανεξαρτησία της δημόσιας τηλεόρασης, ακολούθησε την πεπατημένη των άλλων κυβερνήσεων. Προσπάθησε να την ελέγξει, αν και δεν είχε κανένα σχέδιο και καμία γνώση για το πώς θα έπρεπε να είναι μια δημόσια ραδιοτηλεόραση τη σημερινή εποχή.

Αυτή η κατάσταση δίνει το πάτημα, σημειώνει ο ευρωβουλευτής, σε μια επόμενη κυβέρνηση είτε να καταργήσει είτε να συρρικνώσει την ΕΡΤ, όπως άλλωστε είναι το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Εξίσου αιχμηρός με την κυβέρνηση είναι ο Στέλιος Κούλογλου και για τις επιλογές των διευθυντικών στελεχών της δημόσιας τηλεόρασης.
Γιατί επελέγη, γράφει, ο Λάμπης Ταγματάρχης για να διευθύνει τη δημόσια τηλεόραση και ποιοι ήταν οι λόγοι της αποχώρησής του; Και σαν να μην έφθαναν αυτά, προσθέτει, ο Διονύσης Τσακνής αποχώρησε καταγγέλλοντας συνδιοίκηση με τους συνδικαλιστές. Η κυβέρνηση καλείται να δώσει εξηγήσεις, εκτός αν πιστεύει ότι το δημόσιο αγαθό είναι προσωπική της ιδιοκτησία, καταλήγει ο ευρωβουλευτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούλογλου ΕΡΤ κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ