Το περίεργο πρότζεκτ μιας φοιτήτριας -Βγάζει selfies με όσους της κάνουν καμάκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Το περίεργο πρότζεκτ μιας φοιτήτριας -Βγάζει selfies με όσους της κάνουν καμάκι [εικόνες]

Οι «πρωταγωνιστές» χαμογελούν χωρίς να ξέρουν τον λόγο της φωτογράφισης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν πολύ πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε μια 20χρονη φοιτήτρια από την Ολλανδία για να «ξεμπροστιάσει» τους άνδρες που την παρενοχλούν στον δρόμο: να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Μπουχτισμένη προφανώς από τους θρασείς εισβολείς της καθημερινότητάς της, οι οποίοι δεν περιορίζονται σε ένα απλό επιφώνημα θαυμασμού αλλά επιδεικνύουν από ενοχλητικές ως και προσβλητικές συμπεριφορές, η 20χρονη φοιτήτρια Νόα αποφάσισε να (αντι)δράσει: έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζει από μια σέλφι με όποιον της την «πέφτει» με βασικό στόχο να καταγγείλει το άκρως σεξιστικό φαινόμενο. Δίπλα ακριβώς από τη φωτογραφία, παραθέτει το επιφώνημα του θαυμασμού, το σεξουαλικό υπονοούμενο ή οτιδήποτε άλλο της λέει ο άγνωστος που συναντά στο δρόμο.

#dearcatcallers "baby! Baby! *whisting*"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dearcatcallers (@dearcatcallers) στις Σεπ 16, 2017, 10:43πμ PDT

Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι οι φωτογραφίες δεν τραβιούνται κρυφά από τους «πρωταγωνιστές» τους, αλλά με την έγκρισή τους, όπως αποδεικνύεται άλλωστε από το συχνά διάπλατο χαμόγελό τους.

#dearcatcallers "hmmmm you wanna kiss?"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dearcatcallers (@dearcatcallers) στις Σεπ 14, 2017, 8:32πμ PDT

Το πρότζεκτ «Dear Catcallers» κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης με την Νόα να έχει αποκτήσει μέσα σε λίγες ημέρες περισσότερους από 132.000 ακολούθους.

#dearcatcallers "Babyyyyyyyy! THANKYOU" *blowkiss* (slide ➡️)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dearcatcallers (@dearcatcallers) στις Σεπ 20, 2017, 12:11μμ PDT

Και μην νομίζετε ότι η 20χρονη δυσκολεύεται να βρει υποψήφιους για την φωτογραφική της «συλλογή»: Κάθε μέρα ανεβάζει και από μία φωτογραφία καθώς, όπως φαίνεται, το καμάκι ζει και βασιλεύει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ selfies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ