Επέστρεψε στο Ηράκλειο πλοίο της ΑΝΕΚ -Βρέφος παρουσίασε αναπνευστικό πρόβλημα - iefimerida.gr

Επέστρεψε στο Ηράκλειο πλοίο της ΑΝΕΚ -Βρέφος παρουσίασε αναπνευστικό πρόβλημα

Φωτογραφία: flashnews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να επιστρέψει στο Ηράκλειο κρίθηκε αναγκαίο το πλοίο της ΑΝΕΚ που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Πειραιά το βράδυ της Πέμπτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα flashnews, το βρέφος, μόλις 6 μηνών, παρουσίασε πρόβλημα υγείας όταν το πλοίο είχε αποπλεύσει.

Aμεσα στο σημείο έφτασε ο γιατρός του πλοίου και όταν το εξέτασε διαπίστωσε ότι το βρέφος αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και έκρινε πως έπρεπε άμεσα να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια και αφού ακολούθησαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ενημερώθηκαν οι αρχές και αποφασίστηκε το πλοίο να επιστρέψει στο λιμάνι του Ηρακλείου. Το βρέφος μαζί με τους οικείους του περίμενε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ προκειμένου να το παραλάβει και να το μεταφέρει για νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ.

Τέλος, σημειώνεται ότι το πλοίο στη συνέχεια απέπλευσε για δεύτερη φορά από το λιμάνι περίπου στις 21.50 μ.μ., για να εκτελέσει το δρομολόγιο προς το λιμάνι του Πειραιά.

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη πλοίο Ηράκλειο βρέφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ