Το «μωρό», ο «φιλόσοφος» και ο «φροντιστής» -Τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς του Μ. Λεμπιδάκη - iefimerida.gr

Το «μωρό», ο «φιλόσοφος» και ο «φροντιστής» -Τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς του Μ. Λεμπιδάκη

Φωτογραφία: ΙnTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα προσεκτικοί ήταν κατά τη διάρκεια των επικοινωνιών τους οι απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα και συνθηματικά ονόματα για να συζητήσουν για την εγκληματική τους δράση.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα creteplus, οι απαγωγείς του επιχειρηματία τον αποκαλούσαν «το μωρό» στις συνομιλίες τους.

«Φέρε μου φαγητό για το “μωρό”» ή «Το “μωρό” θέλει να του δώσω το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης» ήταν ορισμένες από τις φράσεις που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εξάμηνης απαγωγής του επιχειρηματία.

Αυτά δεν ήταν, όμως, τα μοναδικά συνθηματικά που χρησιμοποιούσαν οι εγκληματίες. Οπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, είχαν δώσει «κωδικά» ονόματα και στους ίδιους.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν ο «μεσίτης», ο «φροντιστής» και ο «φιλόσοφος». Τα «ονόματα» αυτά χρησιμοποιούνταν και κατά τη διάρκεια των επικοινωνιών που είχαν με την οικογένεια Λεμπιδάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεμπιδάκης απαγωγή απαγωγείς Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ