Η Ζωή ανοίγει την μπάρα των διοδίων και περνάει χωρίς να πληρώσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ζωή ανοίγει την μπάρα των διοδίων και περνάει χωρίς να πληρώσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραμένει πιστή στο κίνημα «δεν πληρώνω». Σε μια πράξη... ανυπακοής σήκωσε τη μπάρα των διοδίων στην Καλαμάτα και πέρασε χωρίς να πληρώσει.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανήρτησε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την πράξη της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους αρχικά ότι «ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου».

Πηγαίνοντας λοιπόν στην Καλαμάτα, στη συγκέντρωση συμπαράστασης στο Στράτο Δασκαρόλη η κα Κωνσταντοπούλου σταμάτησε σε ένα σταθμό διοδίων Κορίνθου-Καλαμάτας. Οδηγός ήταν ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνοδηγός. Στο πίσω κάθισμα υπήρχε ένας συνεργάτης της ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο σε βίντεο όλη την σκηνή.

Η πρώην πρόεδρος της βουλής, βγήκε από το αυτοκίνητό της – τον περίφημο «σκαραβέο» - και άνοιξε τη μπάρα διοδίων χαμογελαστή. Επέστρεψε στο αυτοκίνητό της εμφανώς ικανοποιημένη από την πράξη της και έγραψε στο facebook: «Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια».

Η Ζωή ανοίγει την μπάρα των διοδίων και περνάει χωρίς να πληρώσει [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η Ζωή ανοίγει την μπάρα των διοδίων και περνάει χωρίς να πληρώσει [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ