Βαρθακούρης-Μαρινέλλα-Ρέμος: Η εντελώς τυχαία συνάντησή τους σε... τουαλέτα στο Λας Βέγκας - iefimerida.gr

Βαρθακούρης-Μαρινέλλα-Ρέμος: Η εντελώς τυχαία συνάντησή τους σε... τουαλέτα στο Λας Βέγκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία σέλφι ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους για την τυχαία συνάντησή τους ο Αντώνης Ρέμος, η Μαρινέλλα και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Οι τρεις καλλιτέχνες δεν συναντήθηκαν κάπου στην Ελλάδα, αλλά σε αεροδρόμιο τους Λας Βέγκας, ενώ ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα βρίσκονται ήδη σε περιοδεία στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Αμερική.

Ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook αναφέροντας πως η συνάντησή τους έγινε στην... τουαλέτα του αεροδρομίου του Λας Βέγκας.

Βαρθακούρης-Μαρινέλλα-Ρέμος: Η εντελώς τυχαία συνάντησή τους σε... τουαλέτα στο Λας Βέγκας | iefimerida.gr 0

ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Και που λέτε, κατεβαίνω από το αεροπλάνο και η πρωτη μου δουλειά είναι να πάω τουαλέτα. Έτσι όπως περιμένω να νίψω τας χείρας μου, ακούω ελληνικά. Γυρίζω και βλέπω τον θείο Αντώνη!! Ε, ότι θα συναντιόμασταν σε τουαλέτες, σε αεροδρομιο, στο εξωτερικό, δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ.
Αγκαλιές, φιλιά, κτλ...και μου λέει: κάτσε σου έχω κι άλλη έκπληξη. Βγαίνουμε έξω, περπατάμε λίγα μέτρα και εκεί βλέπω τη θεία Μαρινέλλα!!! Νέες αγκαλιές και φιλιά αλλά και μια αναμνηστική φωτογραφία για να θυμόμαστε αυτή τη συνάντηση και πόσο μικρός είναι ο κόσμος».

Βαρθακούρης-Μαρινέλλα-Ρέμος: Η εντελώς τυχαία συνάντησή τους σε... τουαλέτα στο Λας Βέγκας | iefimerida.gr 1
Βαρθακούρης-Μαρινέλλα-Ρέμος: Η εντελώς τυχαία συνάντησή τους σε... τουαλέτα στο Λας Βέγκας | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρινέλλα Ρέμος ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ