Θεσπρωτία: Τριμελής σπείρα έκλεβε γεωργικά μηχανήματα από αποθήκες αγροτών - iefimerida.gr

Θεσπρωτία: Τριμελής σπείρα έκλεβε γεωργικά μηχανήματα από αποθήκες αγροτών

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία έκλεβε μια τριμελής σπείρα από αποθήκες αγροτών στις περιοχές του Παραπόταμου και του Παλαιοχωρίου Θεσπρωτίας αλλά και από την Ηγουμενίτσα.

Επειτα από έρευνα της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο Έλληνες ηλικίας 48 και 59 χρόνων και ένας 48χρονος Αλβανός από την περιοχή του Παραποτάμου, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει κρύπτες προκειμένου να κρύβουν τη λεία τους.

Σημειώνεται ότι πολλά από τα αντικείμενα εντοπίστηκαν στις κρύπτες που είχαν δημιουργήσει ενώ κλοπιμαία υλικά βρέθηκαν και στα σπίτια των δραστών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Τα μέλη της σπείρας δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ωστόσο σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Η προανάκριση συνεχίζεται έτσι ώστε να εξιχνιαστούν ενδεχόμενες άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ