Ο Ομπάμα έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Μισέλ -Η αντίδρασή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Μισέλ -Η αντίδρασή της [βίντεο]

Η Μισέλ Ομπάμα γελά ακούγοντας την ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν αρκείται να λέει κατ' ιδίαν στη σύζυγό του πόσο την λατρεύει. Θέλει να το ξέρει όλος ο κόσμος. Και σίγουρα γνωρίζει πώς να κάνει μία... μεγάλη κίνηση σε αυτό το θέμα.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Μισέλ Ομπάμα, μέσω βίντεο που προβλήθηκε σε συνέδριο για τις γυναίκες, στη Φιλαδέλφεια, στο οποίο ήταν καλεσμένη η σύζυγός του.

Αφορμή ήταν το γεγονός ότι συμπλήρωσαν 25 χρόνια γάμου. Ετσι κάποια στιγμή, ενώ η πρώην Πρώτη Κυρία ήταν στη σκηνή με την τηλεοπτική παραγωγό Σόντα Ράιμς, άρχισε να προβάλλεται από γιγαντοοθόνη το γλυκό μήνυμα του Ομπάμα.

«Η ιδέα ότι με έχεις ανεχθεί για ένα τέταρτο του αιώνα είναι μία αξιοσημείωτη απόδειξη του πόσο άγια, υπέροχη και υπομονετική είσαι. Ηταν πολύ πιο εύκολο για εμένα να το κάνω. Δεν είσαι μόνο μία υπέροχη φίλη, κάποια που με κάνει πάντα να γελάω και πράττω αυτό που θεωρώ σωστό, αλλά και γιατί είσαι ένα παράδειγμα για τις κόρες μας και για όλη τη χώρα», είπε ο πρώην πρόεδρος, ενώ η σύζυγός του χαμογελούσε συγκινημένη.

«Σίγουρα ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ το ότι ήμουν τόσο επίμονος στο να σου ζητάω να βγούμε ραντεβού», είπε ακόμη μεταξύ άλλων και κατέληξε «ήθελα να σου πω πόσο σε αγαπώ και σε εκτιμώ».

Νωρίτερα, η Μισέλ Ομπάμα είχε ευχηθεί στον σύζυγό της μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τον γάμο τους.

Happy 25th anniversary @barackobama. A quarter of a century later, you're still my best friend & the most extraordinary man I know. I you.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις Οκτ 3, 2017, 7:04πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμα Μπάρακ Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ