Καστανίδης: «Ο Πάγκαλος είναι ασάλευτος γίγας με σαλεμένη λογική» - iefimerida.gr

Καστανίδης: «Ο Πάγκαλος είναι ασάλευτος γίγας με σαλεμένη λογική»

Καστανίδης: «Ο Πάγκαλος είναι ασάλευτος γίγας με σαλεμένη λογική»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ άφησε ο Χάρης Καστανίδης, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.

Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο πρώην υπουργός επεσήμανε : «Έχει σημασία ποιος κουβαλά τη διανόηση και την ψυχή του ΠΑΣΟΚ. Μάλλον ο κ. Παπανδρέου διέγραψε τον εαυτό του», και διευκρίνισε πως δεν μπορούν οι πολιτικοί να μη ρωτούν το λαό για αποφάσεις που αφορούν τις επόμενες τρεις δεκαετίες.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι Παπανδρέου και Βενιζέλος θα ιδρύσουν νέο πολιτικό φορέα, ενώ χαρακτήρισε τον Θεόδωρο Πάγκαλο «ασάλευτο γίγα με σαλεμένη λογική».

Ο Χάρης Καστανίδης είναι ένας από τους 22 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ, μετά τη χθεσινή ψηφοφορία, αφού δεν στήριξε την κυβέρνηση και απείχε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ