Η Μαριόν Κοτιγιάρ έγινε κατάξανθη και σχεδόν αγνώριστη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαριόν Κοτιγιάρ έγινε κατάξανθη και σχεδόν αγνώριστη [εικόνες]

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί μέχρι πρότινος η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός, Μάριον Κοτιγιάρ να ήταν καστανή -ναι, δεν έχει αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της εδώ και 12 χρόνια ωστόσο το νέο της λουκ είναι εντυπωσιακό.

Η Μάριον Κοτιγιάρ εμφανίστηκε σε επίδειξη Μόδας στο Μιλάνο φορώντας ένα ασημί-πράσινο κοστούμι, που μπορεί να ήταν μια πολύ θαρραλέα δήλωση, ωστόσο αυτό που εντυπωσίασε κυρίως ήταν το χρώμα των μαλλιών της -κάτι μεταξύ χρυσού και λευκού- και απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο γοητευτική είναι.
Κι αντί να επιδεικνύει το δραματικό makeover της, με σκισμένα παντελόνια denim, έντονο μακιγιάζ και κυματιστά μαλλιά, όπως πολλές σταρ του Χόλιγουντ, το λουκ της Κοτιγιάρ είχε όλη αυτή την παριζιάνικη πολυπλοκότητα: είχε πλεγμένα τα μαλλιά της σε λεπτές πλεξούδες που έπεφταν μέχρι την άκρη του λαιμού, αποκαλύπτοντας τις ρίζες που ήταν σκόπιμα πιο σκοτεινές, ενώ το μακιγιάζ της κυμαινόταν μεταξύ αποχρώσεων του ροδακινί και του μόλις-και-μετα-βίας-το-διακρίνει-κανείς.

Είναι άγνωστο αν η ηθοποιός αποφασίσει να παραμείνει ξανθιά ή όχι – είναι γνωστό πως αλλάζει λουκ ανάλογα με τον ρόλο σε κάθε ταινία. Το μόνο σίγουρο είναιπως η Μάριον Κοτιγιάρ είναι η επιτομή της γαλλικής φινέτσας.

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή της Μαριόν Κοτιγιάρ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαριόν Κοτιγιάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ