Η Τερέζα Μέι, με δάκρυα στα μάτια: «Μεγάλη πίκρα που δεν έκανα παιδιά» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τερέζα Μέι, με δάκρυα στα μάτια: «Μεγάλη πίκρα που δεν έκανα παιδιά» [βίντεο]

Η εξομολόγηση της βρετανίδας ηθοποιού έγινε στο συνέδριο των Συντηρητικών (Φωτογραφία: Rui Vieira/ΑP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια προσωπική εξομολόγηση η οποία εξέπληξε πολλούς προχώρησε η βρετανίδα ηθοποιός κατά την Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματός της.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Τερέζα Μέι ακούστηκε να λέει: «Ήταν πάντα τεράστια πίκρα για μένα και τον Φίλιπ (σ.σ. τον σύζυγό της) το γεγονός ότι ποτέ δεν ευλογηθήκαμε να αποκτήσουμε παιδιά. Φαίνεται πως κάποια πράγματα στη ζωή, απλώς δεν είναι γραφτό να γίνουν».

Η Τερέζα Μέι, με δάκρυα στα μάτια: «Μεγάλη πίκρα που δεν έκανα παιδιά» [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η εξομολόγηση της Μέι έγινε προς το τέλος της ομιλίας της σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα και με το ακροατήριο να σηκώνεται όρθιο για να την επευφημήσει.

Μετά το πέρας της ομιλίας στη σκηνή ανέβηκε και ο σύζυγός της, ο οποίος την αγκάλιασε εγκάρδια με την πρωθυπουργό να ξεσπάει τελικά σε λυγμούς.

"Always a great sadness for me and Philip that we were never blessed with children. it seems some things in life are just never meant to be" pic.twitter.com/mtmiMKI4NY

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέσα Μέι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ