Αλκηστις Μαραγκουδάκη: Γι' αυτόν τον λόγο η Μελέτη βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ - iefimerida.gr

Αλκηστις Μαραγκουδάκη: Γι' αυτόν τον λόγο η Μελέτη βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ερώτημα γιατί η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ απάντησε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Η ίδια ανέφερε πως η συνεργασία τους δεν προχώρησε καθώς δεν ταίριαζαν τα σχέδια του ΣΚΑΪ με αυτά της κυρίας Μελέτη.

Η δήλωσή της:

«Επειδή άλλαξαν πολλά δεδομένα από το καλοκαίρι που είχαμε σχεδιάσει κάποιο πρόγραμμα, εννοείται ότι στα καινούργια προγράμματα και επειδή η κυρία Μελέτη είχε αποφασίσει να κάνει infotainment –αυτό ήθελε να κάνει– δεν ήταν στα δικά μας σχέδια.
Της είχε γίνει πρόταση στον επανασχεδιασμό του προγράμματος, αλλά το πρόγραμμα άλλαξε άρδην γιατί είχαμε και πολλές άλλες αλλαγές. Εκείνη ήθελε να κάνει infotainment. Ανακοίνωση δεν έχει βγάλει καμία ο σταθμός, γιατί άλλαξε τα σχέδιά του. Νομίζω ότι σε κάθε αλλαγή σχεδίων δεν χρειάζεται να βγάλεις ανακοίνωση. Απλά ήταν μια κακή στιγμή, που δεν ταίριαζαν τα δικά μας σχέδια με της κυρίας Μελέτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣKAΪ μελέτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ