Ο Σήφης ο εξ απορρήτων φίλος του Σταύρου Θεοδωράκη.... [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σήφης ο εξ απορρήτων φίλος του Σταύρου Θεοδωράκη.... [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγκόσμια ημέρα των Ζώων σήμερα και ο Σταύρος Θεοδωράκης τιμά τον καλύτερό του φίλο με μια φωτογραφία στο Ιnstagram.

Βρεθήκανε πριν από 7 χρόνια στο οινοποιείο του Μανουσάκη στο Βατόλακκο στα Χανιά και η κόρη του, η Αργυρώ ξετρελάθηκε μαζί του.
Έτσι ο Σήφης μπήκε στην οικογένεια τους. Στο πλοίο για την Αθήνα ανακάλυψαν ότι ήταν γεμάτος ψύλλους αλλά το πρόβλημα λύθηκε μόλις έπιασαν λιμάνι. Και από τότε ο Σήφης είναι μέσα στα πόδια του. «Χωρίς περιττά χάδια -δεν παίρνει ποτέ ας πούμε μεζέδες από το τραπέζι- περνάει νομίζω όμως μια καλή σκυλίσια ζωή» λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης για εκείνον.

Βρεθήκανε πριν από 7 χρόνια στο οινοποιείο του Μανουσάκη στο Βατόλακκο στα Χανιά και η κόρη του, η Αργυρώ ξετρελάθηκε μαζί του. Έτσι ο Σήφης μπήκε στην οικογένεια τους. Στο πλοίο για την Αθήνα ανακάλυψαν ότι ήταν γεμάτος ψύλλους αλλά το πρόβλημα λύθηκε μόλις έπιασαν λιμάνι. Και από τότε ο Σήφης είναι μέσα στα πόδια του. "Χωρίς περιττά χάδια -δεν παίρνει ποτέ ας πούμε μεζέδες από το τραπέζι- περνάει νομίζω όμως μια καλή σκυλίσια ζωή" λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης για εκείνον. Γνωρίζει τα πάντα και σχολιάζει τα πάντα με τα γαυγίσματα του.Ο Σήφης γιορτάζει κάθε μέρα αλλά και σήμερα που είναι Παγκόσμια μέρα των ζώων Δείτε φωτογραφία του Σήφη που ανέβασε σήμερα στο ινστραγκραμ ο Σταύρος:

Δείτε φωτογραφία του Σήφη που ανέβασε σήμερα στο ινστραγκραμ ο Σταύρος:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ