Καμίνης: Η ΝΔ την εποχή του Καραμανλή κατέστρεψε τη χώρα - iefimerida.gr

Καμίνης: Η ΝΔ την εποχή του Καραμανλή κατέστρεψε τη χώρα

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από τον Γιώργο Καμίνη / INTIMENEWS: ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Τρίπολη μίλησε ο δήμαρχος της Αθήνας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και εξαπέλυσε επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες για ποιους λόγους χρεοκόπησε η χώρα αλλά κυρίως πρέπει να τους πούμε τι θα κάνουμε για αυτή τη χώρα» τόνισε στην ομιλία του.

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χτίζει μεθοδικά ένα εκλογικά σώμα βασισμένο σε προνόμια και ρουσφέτια για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά, καθώς νιώθει ότι ο χρόνος της τελειώνει» σημείωσε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συγκαλύπτει τις ευθύνες των κυβερνήσεων Καραμανλή στην χρεοκοπία της χώρας.

Ο δήμαρχος της Αθήνας εξέφρασε και τη διαφωνία του στην αλλαγή του εκλογικού νόμου στην τοπική αυτοδιοίκηση: «Προσπαθεί να εισαγάγει την απλή αναλογική κεντρικά αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση για να εξασφαλίσει μία παρουσία, μία στοιχειώδη εκπροσώπηση. Μία παρουσία γιατί; Για να φέρουν και στην τοπική αυτοδιοίκηση την καταστροφή; Αυτό από το οποίο πάσχει η αυτοδιοίκηση είναι από κυβερνησιμότητα, δηλαδή να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να μπορούμε να εκτελέσουμε αυτά που μας ζητάνε οι πολίτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ