Το σοκαριστικό «πριν» και «μετά» μιας 22χρονης που πέρασε βαριάς μορφής ακμή - iefimerida.gr

Το σοκαριστικό «πριν» και «μετά» μιας 22χρονης που πέρασε βαριάς μορφής ακμή

Instagram/myfacestory
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 22χρονη δίνει μαθήματα αυτοπεποίθησης μέσα από μια δερματική περιπέτεια που μπορεί να σου στερήσει εξ' ολοκλήρου αυτό το συναίσθημα.

Αν έχετε περάσει σοβαρή ακμή, τότε, μάλλον, έχετε νιώσει αυτό το συναίσθημα του «αναγκαστικά πρέπει να πάρω τα μούτρα μου και να βγω έξω στον κόσμο» που σε κατακλύζει κάθε φορά που κοιτάς το είδωλο σου σε ένα καθρέφτη. Τουλάχιστον έτσι, το βίωσα εγώ. Καλά και με πολύ κλάμα επίσης, την αυτοεκτίμηση μου στα τάρταρα και μερικά από τα πιο ακυρωτικά συναισθήματα που έχω αισθανθεί ποτέ για τον εαυτό μου.

Σε μια εποχή που η καθαρή επιδερμίδα είναι η επιτομή της ομορφιάς, η ακμή είναι μεγάλο ζόρι. Τόσο σωματικό, όσο και ψυχολογικό. Και μέχρι να το ξεφορτωθείς ζεις μέσα στη δική σου «μαύρη τρύπα», ανακαλύπτεις κάθε μέρα και μια πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου.

Όταν πέρασα εγώ ακμή υπήρχε μόνο Facebook το οποίο φυσικά απέφευγα (μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να ανέβαζα ή κάποιος να με έκανε tag έβγαζα ακόμα περισσότερα σπυράκια). Μια 22χρονη όμως, κατέγραψε την πορεία της ακμής της και τα ενδιάμεσα στάδια της καθώς βρισκόταν υπό φαρμακευτική αγωγή, στο λογαριασμό της στο Instagram @myfacestory. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, μετράει πάνω από 22.500 followers.

Δες τη συγκλονιστική αλλαγή στο πρόσωπό της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυστική ακμή ακμή θεραπεία ακμής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ